употребявани автомобили

Щастливи сме да наблюдаваме блясъка на радостта в очите Ви при доставката на почти нов автомобил, без клиентска регистрация. На по-добра цена от новия и произведен за немския пазар. Само от официално представителство на съответната марка в Германия. Официално от === MGT Auto Performance ===. В "ЕМ ДЖИ ТИ"  с удоволствие ще Ви предложим почти нов или употребяван автомобил. Демонстрационен или служебен. Още без клиентска регистрация, без видима разлика от новия, с незначителен пробег, на броени месеци, със зашеметяващо ниво на оборудване, след основен технически преглед, след козметика и на по-добра цена от новия. Неочаквано високо ниво на качеството...

Официално от === MGT Auto Performance === !

Вижте клиентите ни! Попитайте наши клиенти, които вече имат автомобили от нас...

Тези автомобили са произведени за немския пазар. Най-висок качествен контрол за вложените детайли и конструктивни особености, предвидени за Германия. Далеч от двойния стандарт. Употребявани в гаранция от buy-back или ползвани в представителство; употребявани след гаранция, също от buy-back или ползвани само в представителство на марката. Поръчани в Германия, произведени за немския пазар, продадени в Германия, ползвани и сервизирани в Германия, педантично, според предписанията на производителя, само във фирмен сервиз.

Невъзможно е от нас да попаднете на автомобил, който преди това е бил у нас или в трета страна, на български, на някакви други или на немски номера, под каквато и да било форма, каран по родните пътища или по тези на трета страна и "поддържан" у нас или в трета страна. Истински свеж вид и състояние, точно, както са били в Германия! Това е най-важното условие за претенциозните ни клиенти с изразено себеуважение. (Изключение са автомобилите обозначени с =MGT Select 2=, които вече са били ползвани дългосрочно при нас, и каквито предлагаме рядко).

В "ЕМ ДЖИ ТИ" не изкарваме автомобили за пробно шофиране. Качеството е безкомпромисно. Никой след това няма да може да твърди, че е карал Вашата кола. което високо се оценява от важните ни клиенти. 

=== MGT Auto Performance === VIP-клиентела!

Голяма част от предлаганите избрани употребявани автомобили са с допълнителна гаранция. Имаме възможност да ги доставим за Вас с ново обслужване и с допълнителна гаранция. Дори и тези, които нямат допълнителна гаранция са само от представителства на производителя в Германия, което значи, че са с пълна сервизна история там, минали са технически контрол и козметика, и се продават от марката, като употребявани автомобили в добро състояние за немския пазар с 12 месеца гаранция за Германия, а за тук грижата оставете на нас.

От "ЕМ ДЖИ ТИ" доставяме за Вас качество, което се гарантира от самата автомобилна марка в Германия!

А на нашата селекция може да се насладите от страниците на сайта ни!

Част от наличните ни автомобили може да се видят в представителния ни шоурум. За наличните, но извън него, е необходима предварителна уговорка. Контакт с нас може да осъществите само по телефона. Просто ни звъннете.

Елате в "ЕМ ДЖИ ТИ"!

Влезте в безкрайния свят на качеството!

Ползвайте изгодно и дълго, заменете лесно!

Познайте нашето VIP-обслужване за целия период на ползването!

=== MGT Auto Performance ===