BMW iX


iX ще бъде изцяло нов и изцяло електрически модел в гамата на BMW, когато се появи в началото на 2022 година.Базиран на концепцията Vision iNext, която BMW показа през есента на 2018 г., производственият 2022 iX ще бъде първият изцяло електрически компактен SUV на марката, се очертава да бъде мощен и завладяващ. BMW казва, че iX трябва да се продава в началото на 2022 г. и да предлага обхват на електрическо шофиране от около 300 мили на зареждане. Два електрически мотора осигуряват задвижване на всички колела, а подсилените с въглеродни влакна пластмасови панели на тялото помагат да се спести тегло. Кабината на iX изглежда доста просторна с много модерни технологични функции 
на дисплея, включително извит екран на арматурното табло. iX  ще се конкурира със съперници като Audi e-tron, Mercedes-Benz EQC, Tesla Model X и предстоящия Rivian R1S.

 


BMW казва, че iX ще предлага около 500 к.с., комбинирани от двата си електрически двигателя, и твърди, че ще достигне нула до 60 мили / ч за по-малко от 5,0 секунди. От BMW споделят, че ще се предлага около 300 мили пробег на зареждане. Седанът i4 на BMW, който се очаква да влезе в продажба през 2021 г., се казва, че носи 80,0 кВтч батерия, която може да е същата, предназначена за iX. Възможността за бързо зареждане с постоянен ток ще бъде стандартна. BMW си партнира с EVgo, за да осигури мрежа от обществени зарядни станции за шофьорите на iX.
 Смята се, че SUV Bimmer е с приблизително същия размер като средните кросоувъри X5 и X6 на компанията, а неговото пространство за пътници и товари също ще бъде подобно на тези модели. Интериорният дизайн на iX е едновременно опростен и модерен с множество високотехнологични елементи, включително голям извит сензорен панел и шестоъгълна форма наволана. BMW ще предложи голям панорамен люк с опция за електрохромно засенчване - трик, който се намира само наняколко автомобила. Предни седалки също се отопляват и разполагат с вградени високоговорители за стерео систематана iX; предлагат се както тапицерии от изкуствена кожа, така и от естествена кожа, но BMW също така щепредложи опция от текстилна седалка - наречена Loft - която използва микрофибърна кърпа.
 


Автолобилът ще съдържа голям 14,9-инчов дисплей и се комбинира с 12,3-инчов цифров дисплей, за да създаде технологичния дизайн на арматурното табло на iX. Софтуерът позволява персонализиране на менюта и графики. Очаква се от Apple CarPlay и Android Auto да бъдат стандартни във всички области. Други очаквани функции са възможността за безжично зареждане на смартфон и вградената Wi-Fi точка за достъп. Стереосистемата Harman / Kardon с 18 високоговорителя е стандартна, но BMW също ще предлага опция за настройка на Bowers & Wilkins с 30 високоговорителя. 

В "ЕМ ДЖИ ТИ" може да поръчате BMW от всички модели.

Нови или почти нови, без клиентска регистрация.

Производство за немския пазар.

Европейска гаранция.

 


===MGT Auto Performance===

VIP клиентела

Проверете репутацията ни.