MBUX Hyperscreen

Пригответе се за екран, различен от всичко, което някога сте виждали!

MBUX Hyperscreen. Дебютирайки като опция в новия EQS от Mercedes-EQ, той е „бижу на интериорния дизайн“ и истинско произведение на изкуството. Използвайки изкуствен интелект, дисплеят и операционната система могат да се адаптират напълно към потребителя за перфектен набор от персонализирани предложения, създавайки център на внимание, контрол и забавление.

MBUX Hyperscreen може да се похвали с впечатляваща изчислителна мощ. Осем процесорни ядра, 24 гигабайта RAM и 46,4 гигабайта в секунда честотна лента на RAM паметта са сред впечатляващите технически акценти. Дванадесет задвижващи механизма са разположени под повърхностите на сензорния екран, за да осигурят хаптична обратна връзка.

Визуално впечатляващ, радикално лесен за работа и изключително нетърпелив за учене: MBUX Hyperscreen е един от акцентите в EQS. Той представлява емоционалната интелигентност на изцяло електрическия модел от висок клас: големият, извит екран се простира почти по цялата ширина от лявата до дясната A-колона. В допълнение към огромните си размери, висококачественият дизайн, който обича детайлите, осигурява и „Уау“ ефект. Този естетически високотехнологичен външен вид е емоционалното измерение на хипер екрана MBUX. Към това е добавен и изкуственият интелект (AI): със софтуер, способен да се учи, концепцията за дисплея и работата се адаптира изцяло към потребителя. Благодарение на така наречения "Zero Layer", потребителят не трябва да превърта през подменютата или да дава гласови команди. Най-важните приложения винаги се предлагат ситуативно и контекстуално на най-високо ниво. По този начин се отнемат множество оперативни стъпки от шофьора на EQS. И не само той: MBUX Hyperscreen е и внимателен асистент за пътника. Той получава свой собствен дисплей и операционна зона.

MBUX Hyperscreen е заобиколен от непрекъсната пластмасова предна рамка. Видимата му част е боядисана в сложен трислоен процес в „Silver Shadow“. Тази система за покритие постига особено високо качествно на повърхността благодарение на изключително тънките междинни слоеве. Интегрираното амбиентно осветление, инсталирано в долната част на MBUX Hyperscreen, кара дисплея да изглежда като плаващ върху арматурното табло.

За особено блестящо изображение OLED технологията се използва в централните и пътническите дисплеи. Тук отделните точки на изображението използват собствената си светлина, неконтролираните пиксели на изображението остават изключени, което означава, че изглеждат наситено черни. Активните OLED пиксели, от друга страна, излъчват с висок цветен блясък, което води до високи стойности на контраста, независимо от ъгъла на видимост и условията на осветление.

Този наелектризиращ външен вид върви ръка за ръка с емоционално привлекателна визуализация. Всички графики са оформени в нова синя/оранжева цветова схема. Класическият дисплей пред шофьора с два кръгли инструмента е преосмислен с дигитален лазерен екран в стъклена леща.

Информационно-развлекателните системи предлагат многобройни и всеобхватни функции. За управлението им често са необходими няколко оперативни стъпки. За да намали допълнително тези стъпки на взаимодействие, Mercedes-Benz разработи потребителски интерфейс с контекстно-чувствителна информираност с помощта на изкуствен интелект. Системата MBUX активно показва правилните функции в точното време за потребителя. Контекстната чувствителност постоянно се оптимизира от промени в обкръжението и поведението на потребителите.

MBUX Hyperscreen ще дебютира в новия EQS, който се очаква  да се появи в конфигуратора в началото на 2022 г., но в "ЕМ ДЖИ ТИ" можете да направите своята поръчка още в края на 2021 г.

В "ЕМ ДЖИ ТИ" може да поръчате Mercedes от всички модели.

Нови или почти нови, без клиентска регистрация.

Производство за немския пазар.

Европейска гаранция.

===MGT Auto Performance===

VIP клиентела

Проверете репутацията ни.