Rolls-Royce Boat Tail

"Boat Tail е най-амбициозният ни проект досега. Coachbuild, в сътрудничество със своите клиенти, игнорира всички предварително изложени идеи за възможност и постави нов стандарт. Това е "по поръчка" в най-чист вид." - Така от Rolls-Royce Motor Cars описват творението си.

ВЪРХЪТ НА "BESPOKE"

Coachbuild е физическото въплъщение на характера на клиента, дестилация на тяхната същност. Създаден в изключително сътрудничество между занаятчии и собственици, всеки елемент от Boat Tail е персонализирано съвършенство.

Базиран на същата основна платформа като Phantom и вероятно снабден със неговия V12, Rolls са изработили ръчно общо три от тези шедьоври за клиенти, които „споделят дълбоко признание към съвременния морски дизайн“. Естетиката на автомобила е вдъхновена от яхтите тип J-Class и от моделите „Boat Tail“ на Rolls-Royce от миналото, които са създадени през двадесетте и тридесетте години, когато така наречените "Coachline Builders" започват да присаждат „корпусните форми на ветроходни лодки“ върху подвижното шаси на Rolls.

Въпреки че се основава на съществуващата алуминиева конструкция на компанията, която e отнела осем месеца, за да се адаптира към пропорциите на Boat Tail, новата кола разполага с 1813 нови и напълно поръчкови за модела части. Дори стереото не се е измъкнало недокоснато, като Rolls адаптира системата от 15 високоговорителя, за да използва цялата подова конструкция на автомобила като резонансна камера.

„Можете да построите 100-метрови суперяхти по-бързо от тази кола, която е изцяло произведена на ръка." Ръчно оформен Boat Tail е изграден от едно парче метал, прекъснато само от вратите.

Междувременно трансформиращата се задна „палуба“ е това, което дава името на Boat Tail. Натискането на бутон премества синхронизираните му панели в стил пеперуда на 15 градуса към небето, разкривайки температурно контролирано хостинг отделение, придружено от полиран и съчетан в цвят шампанско хладилник, гравирани сребърни прибори, произведени от парижкия „Christofle“ и като нахално намигване към традицията на Rolls от прибрани чадъри във вратите - построен със специално предназначение чадър в очакване на приятното време, което предстои.

Трите вдъхновени от морето превозни средства се произвеждат като част от встъпителнния проект Coachbuild на Rolls-Royce. Очаква се колите да достигнат по 25 милиона долара, което ги прави най-скъпите нови коли, продавани някога.


В "ЕМ ДЖИ ТИ" може да поръчате Rolls-Royce от всички модели.

Нови или почти нови, без клиентска регистрация.

Производство за немския пазар.

Европейска гаранция.
 


 

===MGT Auto Performance===

VIP клиентела

Проверете репутацията ни